Paesen bouwExpo

Paesen bouwexpo leverde de meeste bouwmaterialen zoals:
Paesen hanteerd een goede prijs, en leverd kwaliteit.
Telefonisch bestellen gaat zeer vlot
Leveringen zijn altijd binnen de afgesproken periode gebeurd
Technische vragen kunnen zij gewoonlijk wel beantwoorden

 Schellekens Bouwproducten

Schellekens bouwmaterialen bied een uitstekende service, en een zeer goede prijs voor isolatie. Zij leverden de isolatie van het plat dak van het merk EcoTherm (10cm).

 Bouwpunt - Andre Celis

Andre Celis bouwmaterialen is kortbij. Daarom haalden we daar verschillende materialen zoals boormachines, slijpmachines,...
Kleinere hoeveelheden van zand en cement kwamen ook van hier.

Ervaringen:
Celis is wat aan de duurdere kant. Echter de service is prima.
Levering zit niet bij in de prijs, en wordt appart aangerekend.

 Geuns

De firma Geuns Aluminium contacteerde mij om te vragen of ze een offerte mochten maken van de ramen. Na een vergelijking van kwaliteit en prijs met andere firma's en merken, vond ik hun de beste.
Ze leveren profielen van de Griekse leverancier Alumil. Ik koos, omdat het toch niet de kleinste ramen zijn, voor de dikkere (PS70) profielen. Na de opmeting werd er met de verantwooordelijke afgesproken om alles nog eens grondig te bespreken. Hij was eerlijk, en ging proberen alle foutjes in het metselwerk zo goed mogelijk weg te werken. Er waren namelijk toch wat kleine schoonheidsfoutjes in het metselwerk gekropen.
We opteren voor het vlakke PS70 profiel, met verborgen beslag, en standaard handgrepen.
Ondertussen zijn de ramen geplaats, en alles is proper afgewerkt. Het afkitten rondom is proper gebeurt. Boven de ramen is er ook een aluminium profiels geplaatst omdat de ramen dieper liggen in ge muur. Kijk maar tussen de foto's als je niet begrijpt wat ik bedoel. Alle ramen sluiten nu goed na de finale regeling en de profielen sluiten mooi aan. Nergens is PU-schuim op de ramen gemorst.
Ik moest wel even wachten op de garagepoort, en de invisivent van het keukenraam. Die waren bij de initiele plaatsing nog niet geleverd. Ik had afgesproken dat ze dat allemaal tesamen mochten komen doen, en niet dan dit en dan dat als er iets geleverd was.
Het moest enkel gebeurt zijn voor dat de plakker komt. Begin oktober ging de plakker komen, en half september hebben ze dan de finale afwerking komen doen. Ook allemaal zeer goed afgewerkt.
de speciale dingen die ik gevraagd had, zoals het elektrisch slot in de voordeur was geen probleem voor hun

Kortom, een zeer profesionele plaatsing en handeling. Ik kan Geuns Aluminium ten zeerste aanbevelen.
www.geuns.be

 Heating Center

De buderus verwaming installatie en een groot deel van de sanitaire installatie komen van Heating Center. Zeer goede service.